logo

Relax, recharge ... and shine !

Professionele begeleiding

Je komt zonnen voor een gezonde kleur of om te relaxen. Daarom telt bij ons niet alleen de zonnebank… Het gaat hem om het geheel; namelijk voorlichting en advies, sfeer, hygiëne en apparatuur. Zo evolueren de Relaxcis lounges alvast in de richting van gezondheidscenters.

Gediplomeerde zonneconsulenten

Zoals de wet het voorschrijft, word je in onze Relaxcis Lounges ontvangen en geholpen door gediplomeerde zonneconsulent. Hij beantwoord graag al je vragen over zonnen en zonnebankgebruik. Zij reinigen de zonnebanken grondig voor en na elk gebruik en zorgen dat 100% hygiëne op elk moment gegarandeerd is!

Bruiningsadvies op maat

Tijdens je eerste bezoek bij Relaxcis zal de zonneconsulente jouw huidtype bepalen met een scanner. Hiervoor zal ze samen met jou een korte vragenlijst doorlopen. Op basis van je huidtype ontvang je vervolgens bruiningsadvies op maat. Zo bereik je op een veilig en verantwoorde manier je gewenste bruiningsresultaat.

Een antwoord op al je vragen

Welke zonnebank moet ik kiezen? Hoeveel minuten kan ik onder de zonnebank gaan? Welke zonnecosmetica is geschikt voor mijn huid? Op deze en alle andere vragen die je hebt omtrent zonnebankgebruik, kan de zonneconsulent je een antwoord geven.